Consiliere și orientare

Direcții de acțiune

DEZVOLTARE SOCIO-EMOȚIONALĂ

Venind în întâmpinarea nevoilor elevilor noștri, am demarat seria întâlnirilor săptămânale cu Mirela Dragu, actriță, profesor de arta actorului și educație prin teatru.

ABORDARE DIFERENȚIATĂ

Abordăm procesul educațional din perspectiva stilurilor de învățare, pentru a optimiza însușirea informațiilor și dezvoltarea abilităților prin aplicare practică.

CONSILIEREA CARIEREI

Prin programul nostru de consiliere a carierei, îi ajutăm pe copii să își descopere și dezvolte aptitudinile și să învețe să și le pună în valoare.

Echipa de specialiști

Carmen Costea
PsihopedagogCarmen Costea
 ANDREI CHIȘCU
Psiholog ANDREI CHIȘCU
TrainerMirela Dragu
SORINA PETRICĂ
PsihologSORINA PETRICĂ
Când vin la școală, elevii noștri nu acumulează doar cunoștințe, ci își dezvoltă abilități care îi ajută să se adapteze diferitelor situații ce apar pe parcursul vieții și să învețe din ele. Prin programele noastre, susținem dezvoltarea socio-emoțională a copiilor, în conformitate cu nevoile și gradul de înțelegere al fiecărei vârste. Îi încurajăm să își recunoască, înțeleagă și exprime emoțiile, să interacționeze cu ceilalți și să stabilească relații armonioase, le indicăm soluții pentru rezolvarea problemelor sociale. Derulăm la nivelul grupului de copii activități care conduc spre autoreglarea emoțiilor, rezolvarea conflictelor, controlul furiei, recunoașterea și gestionarea comportamentelor agresive.
Colaborăm cu părinții și ne observăm cu atenție elevii pentru a reuși să îi cunoaștem și să le oferim resursele pentru a-și descoperi motivația, a-și perfecționa abilitățile și a-și afirma calitățile personale. Îi încurajăm să își găsească și urmeze pasiune și să își măsoare progresul în raport cu ei înșiși.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Liceu: 031 425 05 63, liceu@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.