AcredităriRecunoaștere internaționalăNivel intensiv de limba engleză

Fondată în urmă cu 20 ani, Genesis Collegiate a fost prima școală privată acreditată din București. Am obținut acreditarea ministerului Educației pentru toate ciclurile de învățământ - preșcolar, primar și gimnazial, și desfășurăm procesul educațional după curriculum-ul național, îmbogățit de un program extins de Enrichment. Cu ajutorul acestuia, copiii își dezvoltă abilitățile prin experiențe de învățare care să îi inspire și să îi motiveze să afle mai mult, să gândească critic, să ia decizii, să argumenteze, să coopereze.

Image
Curriculum-ul Genesis Collegiate are totodată o importantă componentă internațională și integrează alături de programele școlare elaborate de Ministerul Educației programe prestigioase de studiu din străinătate. Suntem în curs de a obține din partea organizației Internațional Baccalaureate acreditarea pentru programele Primary Years Programme, pentru ciclul preșcolar și primar, și Middle Years Programme, pentru ciclul gimnazial, care le deschid elevilor noștri calea către marile licee și universități ale lumii. Acestea fac deja parte din procesul educațional de la Genesis Collegiate.
Campusul Genesis Collegiate este acreditat prin ordinul ministrului Educației pentru toate nivelurile de învățământ - preșcolar, primar, gimnazial. Genesis Collegiate respectă toate standardele de calitate impuse de Ministerul Educației Naționale și folosește în activitatea de predare programele și manualele școlare din curriculum-ul național. Procesul educațional de la Genesis este, astfel, aliniat la cerințele liceelor și universităților de prestigiu din întreaga țară, în care elevii noștri se integrează cu succes.

O componentă esențială a curriculum-ului Genesis Collegiate este programul propriu de Enrichment, prin care elevii își dezvoltă abilitățile socio-emoționale, competențele STEM, artistice, sportive și cultura generală.

 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Liceu: 031 425 05 63, liceu@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.