Admiterea la Liceul Genesis


Pe durata procesului de admitere, scopul nostru este să ne asigurăm că Liceul Genesis este instituția de învățământ potrivită pentru copil și întrunește așteptările dumneavoastră.

Pentru noi este important să fim siguri că atât copiii, cât și părinții care se alătură comunității Genesis se vor integra și vor îmbrățișa viziunea educațională a școlii noastre.
1

Programarea unei vizite

Tot ce trebuie să faceți este să programați un interval pentru vizitarea campusului nostru. Ne puteți contacta fie la secretariatul liceului, fie pe e-mail, la adresa liceu@genesis.ro. Următorul pas îl presupune completarea unui chestionar, al cărui rol este de a ne cunoaște mai bine și a ne ajuta să înţelegem care sunt așteptările dumneavoastră legate de şcoală şi de educația copilului.

2

Turul campusului și prezentarea ofertei educaționale

Directorul de evaluare și admitere și specialistul în relații publice vă vor prezenta liceul și oferta educațională actuală.
3

Evaluarea deciziei

Acest proces este reciproc și ambele părți implicate, atât părinții, cât și reprezentanții liceului, trebuie să evalueze dacă Liceul Genesis este varianta cea mai potrivită pentru copil, existând cazuri în care consilierii noștri pot recomanda alte instituții de învățământ. Înscrierea elevilor la Liceul Genesis are în vedere compatibilitatea valorilor morale ale familiei cu principiile educaţionale ale instituţiei noastre.

4

Testarea elevului și petrecerea unei zile la școală

Ultima parte a evaluării presupune testarea copilului din punct de vedere al cunoștințelor deținute la momentul respectiv și al dezvoltării socio-emoționale.

5

Comunicarea deciziei privind acceptarea/respingerea dosarului de înscriere

Pentru a finaliza înscrierea sunt necesare completarea formularului de înscriere, semnarea contractului educațional și achitarea taxei de înscriere.

Alte Informații

Pentru înscrierile în anul școlar 2019-2020, taxele de școlarizare vor avea un caracter promoțional, care se va păstra pe parcursul celor 4 ani de studiu (pentru curriculum-ul național), respectiv 500 euro/lună (cu obligativitate de plată 10 luni/an).

La această taxă se vor adăuga taxa de înscriere și cea pentru baza materială, plătite o dată pe an.

Taxele de şcolarizare şi transport includ:
• supraveghere şi activităţi, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16.10 / 18:00;
• mic dejun, gustare de fructe şi prânz;
• program instructiv-educativ: Curriculum Naţional și programa internațională;
• manuale şcolare;
• program intensiv de limba engleză;
• cluburi, care vin în completarea activităţilor din curriculum;
• program de consolidare şi studiu individual.
Despre Taxa Şcolară 2018-2019

1. Taxa şcolară se achită în avans – între 10-20 ale lunii în curs, pentru luna următoare;

2. Datele limită de achitare a taxelor de şcolarizare menţionate mai sus trebuie să fie respectate pentru menţinerea bunei funcţionări a instituţiei;

3. Nu se scad din taxa de şcolarizare: absenţele, pauzele intersemestriale şi semestriale, vacanţele de iarnă şi de primăvară, zilele declarate sărbători naţionale şi alte zile libere, zilele în care se desfăşoară activităţile extraşcolare-excursii/tabere şcolare, etc.;

4. Taxa de transport nu se recalculează pentru perioadele absentate.

Elevii care urmează cursurile Liceului Genesis de mai mulţi ani beneficiază de un discount de 1% din taxa şcolară pentru fiecare an nou de studiu.

Modalitate de plată

Plăţile se efectuează la contabilitatea şcolii sau în contul: RO42 INGB 0000 9999 0526 6188
Banca: ING BANK

Pentru mai multe detalii ,vă rugăm să contactaţi secretariatul instituţiei.

La Genesis Collegiate am optat pentru uniforma școlară cu gândul la sentimentul de apartenență pe care aceasta îl generează, asociat cu mândria elevilor de a purta emblemele și însemnele distinctive, care îi integrează și le definesc identitatea în comunitate.
De asemenea, uniforma ajută la integrarea socială, prin reducerea diferențelor de statut social și are, totodată, un rol direct în protejarea elevilor, prin posibilitatea de a identifica persoanele care nu au legătură cu liceul.
Image
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Liceu: 031 425 05 63, liceu@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.